21.07.2009. / 16:49

Autor: Anamarija Kronast

Ultraseksi i opojan: Novi miris s potpisom 50 Centa

Nabildani reper opisuje svoj novi parfem “Power” kao ultraseksi i opojan, te tvrdi da će svakog muškarca učiniti neodoljivim ženama

50 Cent50 Cent"Power", novi miris popularnog američkog repera 50 Centa pravi je hit među njegovim obožavateljima. Dok neke zvijezde uopće ne žele sudjelovati u kreiranju svog mirisa, osim što daju svoje ime, 50 Cent kaže da je bio uključen u čitav stvaralački proces.

Nabildani reper opisuje svoj novi parfem "Power" kao ultraseksi i opojan, te tvrdi da će svakog muškarca učiniti neodoljivim ženama.

Kaže da mu je najveća inspiracija bilo njegovo vlastito samopouzdanje, a siguran je i da njegovi obožavatelji vjeruju u sebe pa će im se svidjeti parfem.

-Uvijek treba biti svoj i pokazati da ne glumite. To je ključ svakog uspjeha. Moj miris je zapravo odraz svega što sam dosad postigao u životu i želim da ljudi to osjete, a volio bih i dio te super energije prenijeti na njih-kazao je reper.

Vezane vijesti

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

I 50 Cent se odriče Gadafijeva novca

Američki reper 50 Cent pridružio se klubu izvođača koji su novac primljen za nastupe na privatnim zabavama za obitelj libijskog vođe Moamera Gadafija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika