22.07.2009. / 10:23

Autor: Anamarija Kronast

Ljubavne muke: Antonija Blaće pokušava spasiti vezu

Oboje se nadaju da će im sunce, more i opuštena atmosfera pomoći da pronađu rješenje za probleme koji su im se nagomilali

Antonija BlaćeAntonija BlaćeRTL-ovoj voditeljici Antoniji Blaće (29) ovo ljeto neće biti jedno od boljih u životu.

Naime, zgođušna Šibenčanka trenutačno je u rodnom gradu, no ne uživa u čarima kupanja i sunčanja nego pokušava spasiti vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom (28).

Oboje se nadaju da će im sunce, more i opuštena atmosfera pomoći da pronađu rješenje za probleme koji su im se nagomilali.

Naime, par je već problema i to početkom lipnja kada je Antonija prekinula vezu s Hrvojem. Ipak, on se nikako nije mogao pomiriti s tim pa je poduzeo sve da mu se voditeljica vrati.

Što je ponovno pošlu po zlu, nitko ne zna, no svi njihovi prijatelji se slažu kako bi bilo jako tužno da prekinu. Tri i pol godine slovili su za jedan od najidealnijih parova.

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 22.07.09. 10:37

"zgođušna Šibenčanka" -LOL


registracija
26/7/09

barbaraxx80, 26.07.09. 14:11

hahaha marketinški stručnjak hahahaha...ima "zgođušna Šibenčanka" novu vezu i to sa momkom iz susjedne zemlje a ovaj stari je prošlo vrijeme, istrošen..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika