22.07.2009. / 11:16

Autor: Anamarija Kronast

Dnevnik fun: Šprajc se opet zafrkavao na Sanaderov račun

Tijekom priloga o ostavci japanskog premijera Tara Asa, rekao je kako se on "za razliku od nekih" za svoju ostavku ispričao

Zoran ŠprajcZoran ŠprajcBivši premijer Ivo Sanader neiscrpan je izvor inspiracije voditelju HTV-ovog Dnevnika Zoranu Šprajcu. Naime, ponovno se sjetio njegove ostavke.

Tijekom priloga o ostavci japanskog premijera Tara Asa, rekao je kako se on "za razliku od nekih" za svoju ostavku ispričao.

To je drugi puta u dva tjedna da se sjetio komentirati ex premijera.

Prvi puta je na kraju priloga o djedu koji za unuka na Pašmanu gradi brod novinarka rekla: "Bio pomorac ili ne, dida će maloga Gabrijela sigurno naučiti najvažniju lekciju da kapetan na brodu koji tone zadnji ostaje". Šprajc se kazao: "Dida malog Ive čini se da svome unuku o tome ništa nije rekao".

Doduše, tada ni sam nije znao hoće li ova njegova šala biti dobro prihvaćena kod urednice Hloverke Novak Srzić. Kako ipak nije "zaradio" nikakve sankcije, odlučio je ponovno se našaliti na isti način.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika