22.07.2009. / 14:40

Autor: Nacionalova redakcija

Telefónica O2 UK izabrala Ericsson za upravljane usluge

Prema ovom ugovoru Ericsson će osigurati usluge održavanja na terenu za radio i komutacijski dio, logističku podršku u upravljanju rezervnim dijelovima kao i usluge optimizacije i vođenja te pomoći kod inženjerskih usluga

Uz ugovor s Telefónicom O2 UK, Ericsson ima globalne odnose s Telefónicom u više zemaljaUz ugovor s Telefónicom O2 UK, Ericsson ima globalne odnose s Telefónicom u više zemaljaKorporacija Ericsson i Telefónica O2 UK potpisali su višegodišnji ugovor u području upravljanih usluga. Ericsson će osigurati održavanje na terenu i druge usluge za 2G i 3G mreže ovog operatora, priopćili su iz Ericssona.

Prema ovom ugovoru Ericsson će osigurati usluge održavanja na terenu za radio i komutacijski dio, logističku podršku u upravljanju rezervnim dijelovima kao i usluge optimizacije i vođenja te pomoći kod inženjerskih usluga. Ericsson i Telefónica O2 UK već ostvaruju višegodišnju suradnju u području isporuke tehnologije namijenjene mobilnim mrežama. Novim ugovorom Ericsson po prvi puta preuzima svakodnevni rad mreža ovog operatora. Uz ugovor s Telefónicom O2 UK, Ericsson ima globalne odnose s Telefónicom u više zemalja.

Uz pomoć ekonomije razmjera, najkvalitetnijih alata, metoda i procesa te efikasnim dodjeljivanjem resursa, Ericssonove upravljane usluge podržavaju poslovne partnere poboljšavanjem mrežnih performansi i kvalitetom usluga prema krajnjem korisniku uz istovremenu uštedu u troškovima rada, ističu u priopćenju. Ericsson je lider u upravljanim uslugama s 15-godišnjim iskustvom, a u Velikoj Britaniji je s fiksnim i mobilnim operatorima potpisao mnoge ugovore u ovom području.

Vezane vijesti

HT otpušta 450 radnika

HT otpušta 450 radnika

Uprava Hrvatskog telekoma najavila je kako će u 2012. godini otpustiti 450 radnika. Iz tvrtke poručuju kako se radi o radnicima koji su tehnološki… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika