23.07.2009. / 12:59

Autor: Martina Čizmić

Video: LeBron je spreman za penziju - 'pregazio' ga student, Nike pokušao zataškati

Dvadesetogodišnji Jordan Crawford zakucao je koš preko glave slavnog LeBron Jamesa

LeBron James nije navikao da netko zakucava preko njegove glaveLeBron James nije navikao da netko zakucava preko njegove glaveBila je to obična pick-up utakmica u LeBron James Skills Akademiji. Odnosno sve dok 20-godišnji Jordan Crawford nije uhvatio loptu i u jednoj dobroj akciji zakucao koš preko glave LeBrona.

Potez koji bi vjerojatno prošao nezapamćen da ljudi iz Nikea, najvećeg američkog proizvođača opreme i ujedno LeBronovog sponzora nisu odmah zaplijenili sve snimke u dvorani.

Naravno, da im to baš i nije u potpunosti uspjelo, pa su u javnost ipak izašle dvije snimke. Doduše nešto slabije kvalitete, ali opet dovoljno dobre da se na njima jasno vidi cijeli događaj.

I zvijezda je rođena. Student Sveučilišta Xavier postao je instant zvijezda koju za intervju mole i najveće svjetske televizijske kuće. Ovaj 190 centimetara visoki centar ipak svoj potez ne smatra ničim posebnim.

"Jednostavno sam imao loptu i bio iznad LeBrona. Zakucao sam. Osjećaj je bio dobar, ali to je to", rekao je u jednom od intervjua Jordan.

U Nikeu su svoj postupak zaplijene snimaka pokušali opravdati činjenicom da je to njihova praksa već 20 godina, da novinari mogu pratiti, ali ne i snimati pick-up utakmice.

Što god ih natjeralo na ovakav potez zapravo je samo još više zaintrigiralo javnost, koja već dulje vremena LeBronu prigovara da je spor i trom u obrani. Ova snimka im samo ide u prilog.

Vezane vijesti

NBA: Na krilima Wadea i Jamesa Miami do finala

NBA: Na krilima Wadea i Jamesa Miami do finala

Košarkaši Miami Heata prvi su finalisti Istočne konferencije NBA lige. Polufinalnu seriju protiv Indiane apsolvirali su sa 4-2 nakon gostujuće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika