24.07.2009. / 10:19

Autor: Anamarija Kronast

Strava: Dr. Murray prisilio Princea da gleda smrt oca Michaela

Na to traumatično iskustvo natjerao ga je iz sebičnih razloga jer je želio uz sebe imati osobu koja može na sudu potvrditi da je pokušavao oživjeti pokojnog kralja popa. A njegova “žrtva” tako je postao 12 godišnji mladić

Prince MichaelPrince MichaelPrince Michael, najstariji sin pokojnog Michaela Jacksona bio je prisiljen gledati posljednje trenutke života svoga oca.

Na to traumatično iskustvo prisilio ga je dr. Conrad Murray koji je želio uz sebe imati osobu koja može na sudu potvrditi da je pokušavao oživjeti pokojnog kralja popa.

A njegova "žrtva" tako je postao 12 godišnji mladić. Ovom viješću zgrožena je kompletna američka, ali i svjetska javnost jer smatraju da je liječnik sebično iskoristio dijete kako bi sebe zaštitio.

Mali Prince o tome još uvijek ne može govoriti, a požalio se tek baki Katherine koja je u potpunom šoku.

Zasad još nije potražila psihološku pomoć za dječaka, premda tvrdi kako će joj to biti prvi idući korak, te se nada da će naći dovoljno stručnu osobu koja bi pomogla njezinom unuku da prebrodi strašno iskustvo.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika