27.07.2009. / 15:53

Autor: Anamarija Kronast

Simona Gotovac na sudu tražila zabranu njezinih “memoara”

Jasna Premuš Baltić, odvjetnica obitelji Gotovac jutros je na Trgovačkom sudu u Zagrebu pokrenula zabranu daljnje distribucije Simoninih memoara, za koje pjevačica tvrdi da su u potpunosti izmišljeni i objavljeni bez njezinog pristanka ili autorizacije

Simona GotovacSimona GotovacSapunica oko navodnih memoara Simone Gotovac, koji u nastavcima izlaze u jednom tjedniku, dobila je ovaj tjedan nastavak.

Naime, Snježana Premuš Baltić, odvjetnica obitelji Gotovac jutros je na Trgovačkom sudu u Zagrebu pokrenula zabranu daljnje distribucije Simoninih memoara, za koje pjevačica tvrdi da su u potpunosti izmišljeni i objavljeni bez njezinog pristanka ili autorizacije.

Podsjetimo, "Memoari Simone Gotovac; Istinite priče o ljubavi, seksu i novcu" , autorice Gordane Malašić, novi je kamen spoticanja između obitelji Gotovac i medija.

Naime, osim što je riječ o štivu koje bi se slobodno moglo nazvati pornografijom, Ante Gotovac tvrdi kako on i njegova supruga Simona pojma nisu imali o tome, niti su na bilo koji način dali pristanak za objavljivanje ovakvog sadržaja.

Na dan kada je tjednik objavio prvi nastavak romana koji se reklamira kao štivo za plažu, Ante je nazvao našu redakciju i kazao:
-Ja pojma nisam imao da će to izaći. To je sramota! Naštetili su mom i Simoninom ugledu, a sadržaj je gomila neistinitih gluposti koje nikada ne bismo autorizirali jer nisu istinite-kazao je te nas uputio na svoju odvjetnicu Snježanu Premuš Baltić. Ona nam je potvrdila kako Gotovčevi nisu znali kakav će sadržaj biti objavljen u Areni, niti su ga na bilo koji način odobrili. Smatra da je na taj način nanešena šteta njihovom ugledu, te će svakako zatražiti pravnu zaštitu za Gotovčeve.

U tjedniku, dakako, tvrde kako je pravda na njihovoj strani.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika