03.08.2009. / 12:40

Autor: Boris Bilas

Snimatelj uzvraća udarac: Ivan Cvirn će tužiti RTL zbog otkaza

Cvirn nije želio komentirati reakciju premijerke, ali ističe kako ga je iznenadilo jednostrano prekidanje ugovora o suradnji koje mu je uručila RTL Televizija nakon 'incidenta' s majicom

Snimatelj Ivan Cvirn koji je prošlog četvrtka svojom majicom na kojoj je na engleskom pisalo 'ne treba mi seks, vlada me j... svaki dan' naljutio predsjednicu Vlade Jadranku Kosor, a nakon toga i dobio otkaz na RTL televiziji, prema svemu sudeći pokrenut će tužbu protiv svog bivšeg poslodavca.

"Za otkaz suradnje doznao sam od pravne službe RTL-a. Njihova suhoparna pojašnjenja i razni 'članci' ugovora ništa mi ne znače, ja sam kreativac, a idućeg se tjedna planiram po tom pitanju posavjetovati s pravnim stručnjacima", rekao je Cvirn za tjednik Arena.

Kako piše ovaj tjednik Cvirn nije želio komentirati reakciju premijerke, ali ističe kako ga je iznenadilo jednostrano prekidanje ugovora o suradnji koje mu je uručila RTL Televizija nakon 'incidenta' s majicom. Vrlo brzo nakon ovog događaja na Facebooku je organizirana grupa podrške snimatelju koja već broji preko 20 tisuća članova.

"Pozitivno sam iznenađen tim brojkama i reakcijama. To mi vraća nadu u građane ove zemlje", rekao je Cvirn te dodao kako će slobodno vrijeme, kojeg sada ima na raspolaganju, uložiti u snimanje vlastitog dokumentarca.

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika