19.04.2004. / 00:00

Autor: Aleksandar Stajčić

INTERNET

HRFOTO – NAJVEĆA BAZA FOTOGRAFIJA NA WEBU

U sklopu Index.hr portala na adresi www.hrfoto.index.hr pokrenut je projekt HRFoto koji predstavlja najveću bazu fotografija na webu. Osim na hrvatskom, projekt je dostupan na engleskom, njemačkom, talijanskom i mađarskom jeziku. Verzije za strane posjetitelje nalaze se na adresi www.croatia.index.hr. Galerija sadrži oko 2.500 fotografija razvrstanih u 312 gradova i mjesta, a svakodnevno se prijavljuje pedesetak novih fotografija. Fotografije se mogu pretraživati po regijama i preciznim lokacijama, tipu ili po fotografima. Osim toga, posjetitelji mogu međusobno ocjenjivati i komentirati fotografije, a autor najbolje ocijenjene fotografije mjeseca osvaja nagradu.
Indeks.hr, pokretač projekta HRFoto, vodeći je nezavisni portal u Hrvatskoj. Na njemu se objavljuje više od 200 vijesti na dan iz politike, sporta, showbusinessa itd. Indeks.hr dobitnik je i brojnih nagrada, a među kojima su i nagrade hrvatskih informatičkih časopisa BUG, PC Chip, Vidi te mnoge druge. Ovaj portal bilježi više od 47.000 posjetitelja dnevno te ima više od 21.000 registriranih članova.

Vezane vijesti

Photobios - Software za kronološko praćenje promjena na licu

Photobios - Software za kronološko praćenje promjena na licu

Novi Googleov software omogućava da se na temelju slike napravi 3-D prikaz lica i promjena na licu koje nastaju starenjem, kao i različiti izrazi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika