04.08.2009. / 12:51

Autor: Hina

Predstavljen novi trener Hajduka Ivica Kalinić

Kalinić nije želio komentirati nagađanja o mogućem prelasku Emina Zeca u Hajduk iz Šibenika gdje mu je do nedavno bio trener, rekavši da je Zec "interesantan i odličan igrač", ali da je njegov eventualni prelazak u Hajduk u ovlasti Uprave kluba

Novi trener Hajduka Ivica Kalinić, koji je na toj dužnosti nakon ostavke naslijedio Antu Mišu, danas je na službenom predstavljanju izjavio kako je trenutačno usredotočen na uzvratnu utakmicu 3. pretkola nogometne Europske lige protiv slovačke momčadi Žilina koja se igra na Poljudu u četvrtak navečer.

"Igrači i ja učinit će mo sve što je u našoj moći da eliminiramo Žilinu i da se Hajduk plasira u nastavak natjecanja", rekao je Kalinić novinarima. U prošlotjednoj prvoj utakmici u Slovačkoj utakmica između Žiline i Hajduka završena je rezultatom 1:1.

Odgovarajući na upit o eventualnom angažmanu Tomislava Ivića, kojeg je Hajdukov predsjednik Mate Peroš pozvao za glavnog savjetnika struke u momčadi, Kalinić je kazao kako je on bio i igrač i suradnik Ivića te da neće biti poteškoća u eventualnoj suradnji. "Svatko od nas ima svoju glavu i svatko odlučuje o svom načinu rada", dodao je Kalinić osvrćući se na mogući savjetnički angažman Ivića u Hajduku.

Kalinić nije želio komentirati nagađanja o mogućem prelasku Emina Zeca u Hajduk iz Šibenika gdje mu je do nedavno bio trener, rekavši da je Zec "interesantan i odličan igrač", ali da je njegov eventualni prelazak u Hajduk u ovlasti Uprave kluba.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika