07.08.2009. / 11:37

Autor: Totalsport

Video: LeBron: Nije me sram kada zakucaju preko mene

LeBron James, 25-godišnja košarkaška zvijezda i vođa Clevelanda, prvi put je ovog ljeta dao intervju u kojem se dotaknuo mnogih bitnih tema...

LeBron James i Dwight HowardLeBron James i Dwight HowardSve je zapisao poznati NBA kroničar Marc J. Spears, a prvi izbor na draftu 2003. godine i ponajbolji košarkaš na svijetu je krenuo s temom zvanom Jordan Crawford.

Naime, taj mladić i 20-godišnji igrač sa sveučilišta Xavier je nedavno, dok je LeBron sudjelovao u promotivnom kampu s američkim košarkaškim nadama, tijekom utakmice zakucao preko LeBrona.

Govorilo se kako je u istom trenutku LeBron došapnuo nekom od nadležnih osoba da zaplijene video snimke tog slučaja, jer su utakmicu snimale dvije novinarske ekipe. Kasnije je rečeno da Nike (LeBronov najsnažniji sponzor) nije dopustio da snimka izađe na svjetlo dana, jer i po zakonu postoji zabrana snimanja takvih događaja, a i da LeBron ne izgubi na cijeni zbog tog zakucavanja.

- Nije me sram kada netko zakuca preko mene. Uostalom, može se otići na Youtube i vidjeti mnogo snimki u kojima se zakucava preko mene. Nikada nisam tražio da se takve stvari zabrane na putu prema javnosti, kao što nisam niti tada, to je sasvim normalna stvar. Jordan Crawford? Pa, momak će uskoro biti odličan košarkaš. Inače, Nike je stopirao tu snimku, a ne ja, jer su se snimanjem cijelog tog događaja kršila određena pravila - rekao je LeBron.

Nastavio je potom LeBron o prošlogodišnjem finalu Istočne konferencije u kojem je njegov Cleveland poražen od Orlanda. Nakon te serije i poraza James je uglavnom ostao nedostupan za medije.

- Nije istina da ne znam pretrpjeti poraz. Logično je da je to ispadanje ostavilo traga na meni. No, čestitao sam Dwightu Howardu i ostalima, te im zaželio sreću u finalu. Sve isto bi napravio još jednom, pa ne mogu biti sretan jer gubim.

Najavio je LeBron i novu sezonu u koju Cleveland ulazi pojačan za Shaquillea O'Neala.

- Kada vam u momčad dođe div kao Shaq možete samo biti oduševljeni. Njega strahovito poštujem, sve što je napravio u karijeri. On zna pobjeđivati, zna se postaviti i u svlačionici i na parketu. Shaq će nam biti od velike pomoći, jedva čekam naučiti akcije s njim, bit će mi čast.

O budućnosti?

- Nadam se da neće biti potrebno otići iz Clevelanda. To bi značilo da ćemo postati prvaci u narednoj sezoni. No, sve opcije su otvorene, vidjet ćemo razvoj događaja sljedeće sezone.

Vezane vijesti

NBA: Na krilima Wadea i Jamesa Miami do finala

NBA: Na krilima Wadea i Jamesa Miami do finala

Košarkaši Miami Heata prvi su finalisti Istočne konferencije NBA lige. Polufinalnu seriju protiv Indiane apsolvirali su sa 4-2 nakon gostujuće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika