21.04.2004. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

HRVATSKA

NACIONAL DEMANTIRA VLADU RH

Hrvatska Vlada u srijedu je izrazila “zabrinutost” zbog teksta u najnovijem broju Nacionala, u kojemu se tvrdi da bi Republika Hrvatska mogla biti izravno ugrožena aktivnostima terorističke mreže Al-Qaede. Dalje u priopćenju stoji i kako Vlada “osuđuje ovakvo neodgovorno širenje medijskih špekulacija zasnovanih na proizvoljnim interpretacijama kojima se nepotrebno uznemiruje hrvatska javnost”.
Tjednik Nacional oštro osuđuje ovo priopćenje u komu Vlada nonšalantno tvrdi da je Nacional svoj tekst o mogućoj izravnoj prijetnji Al-Qaede Hrvatskoj zasnovao na špekulacijama i proizvoljnim interpretacijama. Niti je tema teksta objavljenog u Nacionalu proizvoljno interpretirana, niti se radi o špekulaciji. Naprotiv, za sve tvrdnje objavljene u spomenutom tekstu Nacional ima čvrsta i argumentirana uporišta. To vjerojatno dobro zna i Vlada. Utoliko je Vlada ta koja svojim priopćenjem špekulira i proizvoljno interpretira, te posve neodgovorno i bespotrebno vrijeđa ugled tjednika Nacional.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika