10.08.2009. / 14:52

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: 'Vrući' dokumenti o članovima Vlade

Nacionalova astrologinja savjetuje ministre i premijerku da produže godišnje odmore ako se ne žele već prvi dan međusobno optuživati i sukobljavati. Vrlo kompromitirajući dokumenti i informacije pokvarit će raspoloženje i izazvati neugodnosti

U okvirima smanjene radne aktivnosti ovaj tjedan karakteriziraju analize i planovi društvenih i ekonomskih zbivanja. Unaprijed će se najavljivati mjere borbe za ostvarivanje ciljeva skupina i slojeva, naročito onih siromašnih, dugo vremena ignoriranih. Iznenadit će nas zajednički istupi i udruživanja ideološki različitih strana, koji će se ujediniti zbog snažnijeg utjecaja. Ljevica i desnica zajedno? Stari i mladi združeni?

Za članove hrvatske vlade je najbolje da produže godišnje odmore ako se ne žele već prvi dan međusobno optuživati i sukobljavati. Vrlo kompromitirajući dokumenti i informacije pokvarit će raspoloženje i izazvati neugodnosti.

Trebalo bi pojačati kontrolu nad piromanima, apelirati na svijest o opasnosti od požara i potaknuti ljude na budnost i prevenciju. Prometnice neće biti toliko blokirane zbog gužvi koliko zbog prometnih nesreća na cestama i prugama. Manji potresi i štete od vjetrovitog vremena (pijavice i sl).

U svijetu će biti vrlo opasne retorike i prijetnji oružanim sukobima. Podmetnutih eksplozija, terorističkih napada (zarobljavanje skupine i prijetnje). Jača desnica i vjerski radikalizam. Pregovori oko političkih kriza i incidenata - sporo ali učinkovito - spriječit će vrlo opasne situacije.

Vjerski vođe naći će se u opasnosti, a također će morati dogovoriti neobičan sastanak (kršćanski i muslimanski).

Slijedi pravi procvat kulture: glazba, film, kazalište. Ljudi su željni zabave, optimizma i idealizma (svi smo jednaki). Umjetnici se politički angažiraju i sl.

Provjerite automobile, kompjutere, uređaje. Vozite polako, bez preticanja. Smanjite tjelesne napore. Održavajte higijenu. Prijete infekcije dišnih i probavnih organa.

Najmirniji dan je srijeda. Težak dan je petak, a vrlo dinamični su subota i nedjelja koji će obilovati zanimljivostima.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika