13.08.2009. / 11:43

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Poljuljana ljubav

U vezi sam pola godine. Naravno, sve je dobro započelo, no ubrzo su se počeli javljati problemi. Iako je u početku moj partner pokazivao više inicijative od mene, uskoro se počeo kolebati i sad me naš odnos podsjeća na rakov hod - dva koraka nazad, jedan naprijed. Ta stalna kolebanja, njegova nesigurnost i česta emotivna hladnoća, silno me muče (ne čini mi se da je iskren prema meni), troše mi puno energije, ali očito sam mazohist ili ludi optimist kojem je jako, jako stalo do te veze. Nadam se da će se stvari popraviti i da će opet biti kao na početku. Molim Vas, recite mi ima li smisla nastaviti tu vezu? Rođena sam 22.03.1982. u 19:25. u Zagrebu, a moj dečko 28.12.1984. u 14:09., također u Zagrebu.

Vaš partner je sam po sebi kolebljiv i pomalo hladan jer je nesiguran u sebe. Tu nesigurnost (koja se temelji na dobivanju ljubavi uz uvjet da je dobro dijete po mjeri roditelja) projicira na parnerice. On će uvijek prema vam pokazivati povremenu hladnoću i distanciranost. Sada je zbog utjecaja nekih tranzita (koji mu potiču sjene prošlosti) nezadovoljan i frustriran. I njemu se čini da se je 'ohladio'. Trebate mu pokazati ponos. Da ga stavite 'na led' i čekanje nekoliko dana (ne javljati mu se, ne odgovarati na pozive i poruke), a zatim da mu kažete jasnim tonom da se prema vama ne smije tako ponašati i neka sa sobom rasčisti dileme. Budite karakter i držite do sebe kako bi vas partner uvažavao. Među vama stalno mora postojati ta vrsta igre: 'moraš me ponovno i ponovno osvojiti'.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika