13.08.2009. / 13:03

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Karijera na dva kolosjeka

Rođena sam 28.07.1961 u 14,30 u Sisku. Zbog rekonstrukcije kuće zadužila sam se kod banaka. Hoću li uspjeti zadržati kuću? U kući imam i prekrasan novi trosobni stan, ali nikako ga ne mogu iznajmiti kako bih si pomogla u otplati kredita. Možete li pogledati što govore zvijezde po tom pitanju? U zadnje dvije godine zanima me alternativa (bioenergija), punom učim i radim na sebi. Što kaže astrologija, je li to moje novo zanimanje i kakav ću uspjeh imati u tome (inače sam ekonomistica i radim u vanjskoj trgovini, ali me taj posao sve više čine nervoznom).

Imate još uvijek poteškoća s financijama i u rujnu ćete morati u banku na razgovor tim povodom jer će tražiti od vas neka dodatna osiguranja otplate. Zato pojačajte aktivnosti oko iznajmljivanja stana i prilagodite cijenu. Ako ga ne uspijete iznajmiti do kraja kolovoza tada ćete to učiniti krajem rujna. To je jedno od rješenja u slijedeće dvije godine. U međuvremenu razvijajte alternativu tj. bioenergiju kao paralelno zanimanje uz ekonomiju. Vama trebaju dvije paralelne stvari koje su različite kako vas posao ne bi uzrujavao. Unosite emocije u posao pa vas zato frustrira. Hobi koji volite - još da njime dodatno zaradite - uklonit će stres od posla i činiti vam zadovoljstvo. Moguće je da promijenite profesiju za 2-3 godine. Do tada budite na dva kolosjeka.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika