13.08.2009. / 15:18

Autor: Boris Bilas

Slovenac na aukciji platio 4.200 kuna za Cvirnovu majicu

Sav iznos bit će uplaćen na žiro račun udruge "Svjetlo života" te iskorišten za potrebe malodobne djece bez adekvatne roditeljske skrbi, s poteškoćama u razvoju i ostalim oboljenjima

Majica koja je uznemirila premijerku za 4.200 kuna ide u LjubljanuMajica koja je uznemirila premijerku za 4.200 kuna ide u LjubljanuProslavljena majica koja je razljutila premijerku Jadranku Kosor i prouzročila otkaz TV snimatelju Ivanu Cvirnu prodana je za 4.200 kuna. Novac od prodaje ide za humanitarnu udrugu Svjetlo života.

Aukcija je trajala 10 dana, pogledalo ju je više od 14.250 posjetitelja, a za majicu su dane ukupno 132 ponude. Najvišu ponudu je dao kupac sa korisničkim imenom "50 je već kot 100", koji je za nju platio čak 4.200 kuna.

Sav iznos bit će uplaćen na žiro račun udruge "Svjetlo života" te iskorišten za potrebe malodobne djece bez adekvatne roditeljske skrbi, s poteškoćama u razvoju i ostalim oboljenjima.

Kupac iz Ljubljane, koji se trenutno nalazi na godišnjem odmoru, tijekom nadmetanja rekao je da će rado doći u Zagreb ako njegova ponuda bude najveća. Kako su i Cvirn i anonimni Slovenac trenutno izvan Zagreba primopredaja će se dogoditi za 7-10 dana.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika