17.08.2009. / 10:30

Autor: Hina

Umjesto divlje svinje upucao i ranio desetogodišnjaka

Protiv 49-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrilikom odstrijela divlje svinje koja se nalazila u ograđenom prostoru na području Općine Šandrovac, 49-godišnji mještanin je lovačkom puškom pogodio 10-godišnjeg dječaka koji se ondje slučajno zatekao, izvijestila je jutros Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Ozlijeđenom dječaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Bjelovar te je zbog teških tjelesnih ozljeda prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, a prema posljednjim informacijama izvan je životne opasnosti, navodi policija.

Do nesretnog slučaja došlo je jučer oko 16 sati u naselju u Općini ŠANDROVAC kada je 49-godišnji muškarac, na poziv 70-godišnjeg mještanina, sa svojom lovačkom puškom s glatkim cijevima koju posjeduje legalno, izvršio odstrel divlje svinje koja se nalazila u ograđenom prostoru (gateru) iza kuće 70-godišnjaka.

Tom prilikom sačmom u trbuh pogođen je i 10-godišnji dječak, koji je u tom trenutku prolazio kroz kukuruze na obližnjem polju.

Protiv 49-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti, te optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju, navodi PU bjelovarsko-bilogorska.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika