17.08.2009. / 11:26

Autor: Anamarija Kronast

Stravično: Victoria Beckham oboljela od anoreksije

Naime, na audiciji glazbenog showa 'Američki idol', Vicky je pažnju privlačila bolesno tankim i koščatim rukama, ramenima i leđima, a stalno se govori o njezinoj bolesti

Victoria izgleda strašnoVictoria izgleda strašnoPremda uvijek najviše pažnje plijeni svojim izborom odjeće i cipela, Victoria Beckham nedavno je šokirala Amerikance svojim uistinu anoreksičnim izgledom, dok su modni detalji pali u drugi plan.

Naime, na audiciji glazbenog showa 'Američki idol', Vicky je pažnju privlačila bolesno tankim i koščatim rukama, ramenima i leđima. Doduše, Posh Spice se davno hvalila kako, unatoč godinama i dva poroda, još uvijek stane u dječji broj traperica.

No, ovaj je puta pretjerala. Počela je mršavjeti zbog kampanje za liniju rublja Armani Underwear, no premda je i tada bila mršava, ona nije bila do kraja zadovoljna i smatrala je da bi mogla izgubiti još pokoji kilogram.

Stoga je nastavila s rigoroznom proteinskom dijetom i puno vježbanja kako bi učvrstila mišiće. No, toliko je mršava da ni nakon savjeta osobnog trenera da počne jesti, naprosto ne izgleda dobro.

Pojavila su se i nagađanja kako je ozbiljno bolesna, a fotografija koja je obišla svijet govori u prilog tezi da Posh Spice ipak ima anoreksiju.

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

registracija
16/8/09

dablin, 17.08.09. 15:23

Stvarno mi je zao.


registracija
16/8/09

dablin, 17.08.09. 15:25

Stvarno mi je zao.Necu moci rucati ni vecerati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika