Objavljeno u Nacionalu br. 718, 2009-08-18

Autor: Nacionalova redakcija

'POTRESNO SVJEDOČENJE' U GLASU KONCILA:

Spoznao Boga tek kad je prestao kebab prodavati nedjeljom

UREDNIŠTVO GLASA KONCILA u svom je
zadnjem broju velik prostor posvetilo
26-godišnjaku koji više nije želio 'prodavati dušu Sotoni' radeći kebabe nedjeljomUREDNIŠTVO GLASA KONCILA u svom je zadnjem broju velik prostor posvetilo 26-godišnjaku koji više nije želio 'prodavati dušu Sotoni' radeći kebabe nedjeljomGlas Koncila i dalje se bori za neradnu nedjelju, ali na poprilično bizaran način. Tako u svom najnovijem broju taj tjednik donosi “potresno svjedočenje 26-godišnjeg poduzetnika o svom obraćenju”, da bi u nastavku velikog članka saznali da je riječ o mladiću iz Slavonskog Broda koji je godinama vodio fast food u kojem prodaje kebab. U nastavku “potresnog svjedočenja” mladi Ivan Lovaković otkriva da je svoje vjersko obraćenje doživio kad je odlučio da njegova kebabdžinica više neće raditi nedjeljom, jer “onaj tko radi nedjeljom, prodaje dušu Sotoni”.

Iako mu je u početku promet strašno pao a prema vlastitom svjedočenju izgubio je i sve stare prijatelje, njegova odluka da ne prodaje kebab nedjeljom bila je toliko snažna da se uspio othrvati svim kušnjama. Kako sam priznaje, danas navodno zarađuje čak i više nego što je zarađivao kad je građanima Slavonskog Broda turski specijalitet prodavao i neradnim danom. (P. C.)

Vezane vijesti

Prideom i Jovanovićem odvraćaju od stvarnih problema

Prideom i Jovanovićem odvraćaju od stvarnih problema

Katolički tjednik "Glas Koncila" u novom broju piše da je nevjerojatno kako se u hrvatskoj javnosti olako, od buha stvaraju slonovi i upravo je… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 23.08.09. 23:29

A ne objasni kako to da mu je promet strašno pao, a sad eto više zaradjuje? Na koji način to?
Da mu Sveti Petar ne isplaćuje poticaje za neradnu Nedjelju?!!!


registracija
20/7/09

Hallelujah, 03.09.09. 18:07

Koje li sve gluposti i katolicko religiozno smece siri taj ultra-nazadnjacki "glas koncila"!!! A sve zbog nametanja i propagiranja kojekakvih katolickih bubaibubica u glavama crkvenih prvaka! Boze sacuvaj, ko' da smo u srednjem vijeku!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika