18.08.2009. / 13:49

Autor: Hina

Očevidom utvrđeno da su kod Oriovca poginuli roditelji i dvoje malodobne djece

"Što je uzrok nesreće utvrditi će istraga. Vozač terenca je iz središnje trake prešao na zaustavni trak", rekao je istražni sudac Stjepan Franić nakon obavljenog očevida

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon završenog očevida teške prometne nesreće na autocesti Zagreb-Lipovac, kod mjesta Malino u općini Oriovac, u kojoj su poginule četiri osobe, policija je izvijestila kako je riječ o makedonskoj obitelji, te da su poginuli roditelji i dvoje malodobne djece.

Policija navodi da su na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda poginuli T.G. (30) i T.R (25) te dvoje djece od pet i jedne godine.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati kada se u kamion srbijanskih registarskih oznaka, koji je stajao na zaustavnom traku, zabio terenac talijanskih oznaka, u kojem je bila četveročlana makedonska obitelj.

"Što je uzrok nesreće utvrditi će istraga. Vozač terenca je iz središnje trake prešao na zaustavni trak", rekao je istražni sudac Stjepan Franić nakon obavljenog očevida.

Dodao je da je vozač kamiona izjavio kako se zaustavio jer mu se učinilo da mu "teret u prikolici šeta". Vozač još nije uspio izaći iz kamiona kada je došlo do žestokog udara. Terenac u koje se nalazila makedonska obitelj od siline udara zabio se pod prikolicu srbijanskog kamiona, napomenuo je istražni sudac Franić.

Pri izbjegavanju ove teške prometne nesreće naglo su morala kočiti vozila koja su se autocestom kretala u istom smjeru, te je došlo do još jedne prometne nesreće, ali bez stradalih i s manjom materijalnom štetom, doznaje se u policiji.

Tijekom očevida promet na ovoj dionici autoceste Zagreb-Lipovac odvijao se jednim prometnim trakom.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika