18.08.2009. / 14:37

Autor: Andrea Belin

Isprobajte: astrološki znak određuje idealan sport za vas

Doznajte što o vašoj fizičkoj snazi misle zvijezde i prema zodijaku izaberite idealan sport u kojem ćete uistinu uživati, a istovremeno ćete skinuti višak kilograma

Datum rođenja može vam pomoći da odaberete idealan sportDatum rođenja može vam pomoći da odaberete idealan sportŽelite se baviti nekim sportom, a nikako ne možete odgonetnuti koja fizička aktivnost bi vam najbolje odgovarala? Saznajte što o vašoj fizičkoj snazi misle zvijezde i prema zodijaku izaberite idealan sport u kojem ćete uistinu uživati, a istovremeno ćete skinuti višak kilograma!

Karate, aerobik

Osobe rođene u znaku ovna, lava i strijelca su uglavnom veliki zaljubljenici u sport. Kada se odluče za takvu aktivnost, treniraju redovito, a inače vole individualne sportove u kojima mogu samo oni pobjeđivati. Međutim, uživaju i u aerobiku, vježbama za oblikovanje tijela, a najdraže su im istočnjačke borilačke vještine.

Gimnastika i biciklizam

Rakovi, škorpioni i ribe stvoreni su za gimnastiku, a izvrsne rezultate postižu u biciklizmu. Oni uglavnom uživaju u sportovima pod vodstvom trenera. Na taj način se oslobađaju stresa, a u treneru pronalaze i motivaciju. Uglavnom uživaju u grupnim sportovima gdje mogu dijeliti mišljenja s kolegama.

Trčanje i joga

Vage, blizanci i vodenjaci su oduvijek poznati kao individualisti, a ista situacija je i sportu. Oni u kratkom razdoblju mogu promijeniti i do nekoliko sportova, ovisno što ih u kojem trenutku zanima. Međutim, nabolje se snalaze u trčanju i jogi. Ponekad im odgovaraju samački sportovi, no dobro im leže i grupni. Najidealnije bi bilo da trčite sami, a jogu prakticirajte u grupi.

Skijanje

Bikovi, djevice i jarčevi ne mogu odoljeti skijanju. Uglavnom su to smirene osobe koje uživaju u dugim šetnjama. Dakle, oni vole sportove na svježem zraku. Osobe rođene u jednom od navedenih znakova zodijaka dobro podnose fizičke napore, ali ne vole se pretjerano umarati.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika