21.08.2009. / 15:53

Autor: Anamarija Kronast

Važno da je "prirodno": Cecu Ražnatović proglasili najljepšom Srpkinjom

Tako se barem čini prema izboru koji je objavio ondašnji portal pressonline. Oni su svojim čitateljima na izbor ponudili osamdesetak žena iz javnog života

Ceca im je najljepšaCeca im je najljepšaBez obzira što već odavno nije tajna da je izgled srpske folk pjevačice Svetlane Ražnatović Cece (36) zapravo dobar rezultat estetske kirurgije, većina stanovnika Srbije i dalje ju smatra najljepšom. Korekcije izgleda u ordinacijama estetskih kirurga nisu im bitne jer im je ona naprosto pojam savršeno lijepe žene.

Tako se barem čini prema izboru koji je objavio ondašnji portal pressonline. Oni su svojim čitateljima na izbor ponudili osamdesetak žena iz javnog života, te im dali mogućnost da se online glasovima opredijele za najljepšu. Tako na listi uvjerljivo vodi Ceca s gotovo nedostižnih 24, 9 posto glasova, dok je druga manekenka Danijela Dimitrovska (22) koja ima 18, 3 posto glasova, treća je zasad bivša manekenka Irena Mišović (46) sa 11,3 posto glasova.

Sviđa im se i tenisačica Ana Ivanović (22), a većina ostalih dama je dobila jako malo glasova. Zanimljivo je da se na listi našla i Titova udovica Jovanka Broz koja je dobila čak 0,4 posto glasova, dok za američku glumicu Catherine Oxenberg nije glasao baš nitko.

Stoga je, prema dosadašnjim rezultatima, malo vjerojatno da će itko ugroziti Cecu koju su svojedobno i čitatelji srpskog izdanja FHM-a proglasili najljepšom ženom na svijetu.

Vezane vijesti

Turbo folk zvijezda veća i od zakona

Turbo folk zvijezda veća i od zakona

Nakon istrage duže od osam godina najveća srpska estradna zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da je kao predsjednica beogradskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika