23.08.2009. / 23:00

Autor: Ela Radić

Samo u Extri Jay-Z i Beyonce komentiraju sklandal u Dubrovniku

Najuspješniji par u svijetu show koji je prošlog tjedna krstario jahtom Va Bene, u vlasništvu Erica Claptona po hrvatskom Jadranu te posjetili Dubrovnik. Nažalost, činjenicu da su St. Tropez i francusku rivijeru, gdje inače ljetuju, zamijenili krstarenjem po hrvatskoj obali zasjenio je spomenuti skandal, ali i reakcije pojedinih medija koje su krivo prenosile kako je i sam Jay-Z sudjelovao u obračunu

Jay-Z i BeyonceJay-Z i Beyonce"Jako nam je žao što je došlo do incidenta, ali to neće zasjeniti naš boravak u Hrvatskoj", izjavili su supružnici Beyoncé Knowles i reper Shawn Carter Jay-Z ekskluzivno za Extru komentirajući skandal koji se dogodio tijekom njihova boravka u Hrvatskoj prošlog tjedna.

Naime, njihov tjelohranitelj Julius Gerhard de Boer sukobio se sa snimateljem i vlasnikom lokalne dubrovačke televizije Draganom Banovićem koji je pošto-poto htio snimiti bračni par tijekom njihove šetnje dubrovačkim Stradunom.

Tu nam je izjavu prenio hrvatski hip-hop DJ i aktivist Filip Ivelja Phat Phillie, koji je popularnog repera upoznao prije nekoliko godina a preko kojeg su supružnici poručili i da su se za ljetovanje na Jadranu odlučili nakon što se Beyoncé oduševila prijemom tijekom njenog koncerta u Zagrebu krajem travnja ove godine.

"Navikli smo da nas paparazzi prate u stopu, ali ne i da novinari postanu agresivni ako im se zabrani snimanje. Sretni smo jedino što nitko nije ozbiljnije stradao u incidentu", rekli su Beyoncé i Jay-Z, najuspješniji par u svijetu show businessa po mišljenju magazina Forbes, koji su prošlog tjedna krstarili jahtom Va Bene, u vlasništvu Erica Claptona po hrvatskom Jadranu te posjetili Dubrovnik. (Snimke: reuters, guliver/getty images, pixsell i dok. extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

U prvih pet mjeseci na području grada Dubrovnika ostvareno je 157.214 ili 12 posto više dolazaka i 493.167, to jest 17 posto više noćenja nego u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika