24.08.2009. / 13:02

Autor: Anamarija Kronast

Extra daruje: osvojite ulaznice za film “Moja grčka avantura”

Osim kino zabave možete osvojiti i: 7-dnevno putovanje u Grčku na Rodos za dvoje, džeparac za putovanje od 10.000 kuna na American Express kartici, te super majice filma

Extra darujeExtra darujeUkoliko još ne želite da ljetu dođe kraj, produžite ga u kinu i idite pogledati film "Moja grčka avantura". Zasigurno ćete se prisjetiti vaših morskih pustolovina, a možda doznati i još nešto novo.

Naime, Zvijezda hita 'Moje grčko vjenčanje' Nia Vardalos ima novu romantičnu komediju koja je smještena baš u - Grčku. Nia Vardalos proslavila se komedijom 'Moje grčko vjenčanje' u kojoj je bila scenaristica, producentica i glumica, a godinama poslije tog filma htjela je ponoviti uspjeh sa sličnim filmom.

A, zahvaljujući Extrinim partnerima (Blitz Cinestar, Generalturist, PBZ card) osim kino zabave možete osvojiti i: 7-dnevno putovanje u Grčku na Rodos za dvoje, džeparac za putovanje od 10.000 kuna na American Extress kartici, te super majice filma!

Dakle, ostaje vam samo da odete po današnji broj Extre!

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika