26.08.2009. / 12:00

Autor: Anamarija Kronast

Kriv je: dr. Murray je telefonirao dok je Michael Jackson umirao

Dr. Murray je čak 47 minuta telefonirao dok je Michael pored njega umirao. Doduše, razgovarao je s s dr. Arnoldom Kleinom tražeći njegov savjet u vezi Jacksonovog stanja

MIchael je u bolnicu dovežen u nesvijestiMIchael je u bolnicu dovežen u nesvijestiSvakim se danom pojavljuje sve više činjenica zahvaljujući kojima policija napreduje u razjašnjavanju smrti kralja popa Michaela Jacksona.

Glavni osumnjičeni i dalje dr. Conrad Murray, a ni najnovija saznanja ne govore u prilog njegovoj nevinosti.

Naime, pojavili su se novi svjedoci čija svjedočanstva bacaju novo svijetlo na čitav slučaj. Riječ je o šefu Jacksonovog osoblja Michaelu Amiru i djelatniku osiguranja Albertu Alvarezu koji su, prema dosad poznatim informacijama, policiji ispričali kako je dr. Murray čak 47 minuta telefonirao dok je Michael pored njega umirao.

Doduše, razgovarao je s s dr. Arnoldom Kleinom tražeći njegov savjet u vezi Jacksonovog stanja. Ipak i minute su bile ključne pa se, u vrijeme kada je dovežen u bolnicu, Michaelu više nije moglo pomoći.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika