01.09.2009. / 09:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za rujan: Porast potrošnje i smrt umjetnice

Sredina mjeseca rujna je puna naboja. Mlađak uvijek uznemiri ljudske emocije, kolektiv, psihu. On malo ''zamrači'' um. Kronični problemi tada u erupciji izađu na površinu. Kako se to odvija na 174-tom stupnju ekliptike doživjeti ćemo radnike na ulicama  

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU rujnu ćemo morati prizemljiti naše vizije i iluzije. Svatko će morati podnijeti žrtve za vlastite postupke i ponašanje, a u okviru kolektivne svijesti i prilika oko nas. Borba dvaju planeta Urana (progresivnog, tehnoliški orjentiranog, buntovnog, individualnog) i Saturna (ograničavajućeg, konzervativnog, autoritativnog i organiziranog) odraziti će se na sukobe elite i mase, ekscentičnih pojedinaca i organiziranih struktura društva.

To znači među ostalim pad ekonomskih aktivnosti, štrajkove i proteste sa vrlo oštrom retorikom, ulične sukobe organiziranog kriminala, uvođenje strogih mjera kontrole državnog aparata nad pojedincom.
Sredina mjeseca rujna je puna naboja.

Mlađak uvijek uznemiri ljudske emocije, kolektiv, psihu. On malo ''zamrači'' um. Kronični problemi tada u erupciji izađu na površinu. Kako se to odvija na 174-tom stupnju ekliptike doživjeti ćemo radnike na ulicama. Može sve nalikovati nekim prvosvibanjskim paradama, ali će se vođe morati ozbiljno porazgovarati.
Gotovo istovremeno (17 ili18.09) svjedočiti ćemo važnim međunarodnim diplomatskim potezuima na visokom nivou.

U prvoj polovici mjeseca potrošnja će rasti, a i cijene također. Ljudi su spremni ''kupovati'' ljubav i pažnju.
Bolest ili smrt umjetnice kod mnogih će izazvati tugu i osjećaj gubitka.
Plutonov zaokret u direktnom smjeru odraziti će se na financiju aferu nekog od giganata povezanu sa politikom.

Stari narod težiti će ka samostalnosti i zahtijevati svoju državu.
Pred blagajnom naše države nalaze se veliki financijski problemi, preveliko zaduživanje, borba za moć između pojedinih ministara i afera (brodogradnja).

Viroze će mnoge spriječiti da uživaju u ljepoti babljega ljeta.

U rujnu možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične. Petak 04.09, subota 12.09., srijeda 16.09, četvrtak 17.09, petak 18.09 i subota 26.09. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan prije ili nakon navedenih datuma.

Tada će vam, naime biti stvari puno jasnije i imati ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane nebiste doživjeli nepredviđena iznenađenja.
Budite pažljivi u pismenoj i usmenog komunikaciji kako ne biste povrijedili druge i ušli u nepotrebne svađe. Čuvajte posebno živce, kralježnicu i noge.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika