31.08.2009. / 21:40

Autor: Totalsport

Sky Sports: Niko Kranjčar dolazi u Tottenham

Tottenham i Portsmouth su se dogovorili oko financijske pozadine transfera hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara. U pitanju je, kako piše Sky Sports, 2.5 milijuna engleskih funti...

Niko KranjčarNiko KranjčarPrijelazni rok u cijeloj Europi ističe s posljednjom minutom ponedjeljka, no u Engleskoj će trajati do 18 sati u utorak, što znači kako još ima vremena za realizaciju dolaska Nike Kranjčara na White Hart Lane.

Sky Sports napominje da službeno još ništa nije zgotovoljeno, ali da je sve samo stvar formalnosti. Harry Redknapp, trener Totenhama, je nekada radio s Kranjčarom u Portsmouthu, te je i tada imao samo lijepe riječi za njega. Ljubav očigledno traje i dalje, a povećana je aktualnom ozljedom Luke Modrića, drugog hrvatskog reprezentativca iz Tottenhama.

Redknapp je tražio novog igrača u veznom redu, odmah nakon što se saznalo da će Modrić izbivati s travnjaka dva do tri mjeseca.

U utorak bi vjerojatno i službenim trebao postati prijelaz Nike u ovaj londonski klub (spominje se četverogodišnja vjernost), čime će postati treći Hrvat u Tottenhamu. Osim Modrića tamo zapaženu rolu ima i Vedran Ćorluka.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika