01.09.2009. / 11:50

Autor: Anamarija Kronast

Hloverka ukida Latinicu jer se Latin kandidirao za predsjednika

Latin pak smatra da bi takav potez značio povredu njegovih ustavnih prava, te dodao kako nitko od onih koji su posljednjih dana najavljivali kandidaturu nije dobio otkaz

Denis LatinDenis LatinPremda je uvijek imala dobru gledanost, moguće je da na HTV-u na jesen više nećemo gledati Latinicu. Navodni razlog tomu jest kandidatura Denisa Latina za predsjednika, a kako je on autor i urednik glavna urednica Hloverka Novak Srzić kaže kako ne može istovremeno raditi i na javnoj televiziji.

Doduše, ona se još uvijek nije službeno očitovala o tome, ali prisavskim kuloarima kola priča kako se Latinica neće naći u jesenskoj shemi.

Latin pak smatra da bi takav potez značio povredu njegovih ustavnih prava, te dodao kako nitko od onih koji su posljednjih dana navaljivali kandidaturu, nije dobio otkaz.

Koliko on zna, Nadan Vidošević, a ni dr. Ivo Josipović nisu prestali obavljati poslove koje su do sada radili pa ne vidi zbog čega bi on trebao biti iznimka.

Osim toga, njegova službena kampanja počet će tek kad skupi 10 000 potpisa.

Vezane vijesti

Latinov povratak u Dnevnik

Latinov povratak u Dnevnik

Denis Latin vraća se u središnji Dnevnik. Godinu i pol od ukidanja njegove 'Latinice' i preseljenja na poslove 'osmišljavanja nove unutarnjopolitičke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika