02.09.2009. / 11:49

Autor: Andrea Belin

U istoj ćeliji: Bubičić želi da mu Petrač piše predgovor

Bivši Mister Hrvatske će pisati o životu i radu u kaznionicama, a zbirka memoara bi svijetlo dana trebala ugledati već oko Božića

Dino BubičićDino BubičićBivši Mister Hrvatske Dino Bubičić kao i većina celeba odlučio se okušati u pisanju knjige. Naime, bivši dečko Vlatke Pokos za razliku od ostalih zvijezda pozabaviti će se malo neobičnom tematikom. Bubičić će pisati o životu i radu u kaznionicama, a zbirka memoara bi svijetlo dana trebala ugledati već oko Božića.

Da Bubičićč jako dobro zna kako privući pažnju dokazuje i njegovo pismo upućeno Hrvoju Petraču koji zbog otmice sina Vladimira Zagorca služi kaznu u Pulskom zatvoru u kojem je svojedobno boravio i Dino zbog raspačavanja amfetamima.

"Poštovani gospodine Petrač! Igrom životne sudbine nekoliko mjeseci proveo sam u istoj ćeliji u kojoj i Vi danas boravite. Budući da upravo pišem knjigu o mojim iskustvima u pulskoj kaznionici, odvažio sam se ovim putem zamoliti Vas za pomoć i doprinos mom projektu kojim bismo zajedno mogli približiti zatvorsku svakodnevicu i uvjete života u pulskom zatvoru hrvatskoj javnosti", stoji u spomenutom pismu objavljenom u Areni.

Inače, knjiga pod naslovom "Zatvorska pričica" sastojati će se od oko dvjestotinjak stranica.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika