02.09.2009. / 15:05

Autor:Milan Pavlinović

Let 3 uz kuhanje hobotnice proslavili album "Živa pička"

Riječki rockeri Let 3 jučer su u dvorištu zagrebačkog kluba Route 66 predstavili dvostruki živi album "Živa pička" kuhanjem hobotnica na lešo. Obučeni samo u bijele retro gaće i s kuharskim kapama na glavama, u jedan dječji plastični vrtni bazenčić napunjen vodom bend je stavio hrpu hobotnica a basist Mrle ih je vadio i na trupcu lupao s velikom cjepanicom kako bi omekšali. Pjevač Prlja zatim bi ih očistio a članovi benda su rezali povrće i hobotnice te su svi zajedno kuhali.
Iz izdavačke kuće Dallas javljeno je da je pojedeno 28 kg hobotnice, 20 kg krumpira, 3 kg paprike, 3 kg luka, 3 kg patlidžana i 3 kg tikvica i popijeno 4 litre rakije i 10 litara vina.
Letovci su pokazali i svoju nježnu, emotivnu stranu odsviravši spontano, uz akustičnu gitaru, nekoliko evergreena poput "Crni leptiru", "Ulična svjetiljka", "Ljubavna serenada" te nekoliko pjesama Neila Younga.

Vezane vijesti

Let 3 kao šlag na torti

Riječka grupa Let 3 u subotu u Močvari održat će koncert u povodu 13. godišnjice kluba. Taj koncert je vrhunac proslave koja je započela 13. travnja… Više

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe