07.09.2009. / 07:36

Autor: Anđelka Subašić

Destruktivan brak

Rođena sam 20.04.1969. u 23.25 h u Karlovcu a moj suprug 14.09.1966. u Zagrebu.U braku smo 15 godina,a zadnih 5 godina sve je krenulo krivo.Od problematične treće trudnoće i izgubljenog djeteta do njegovih afera koje ne pomažu.Komunikacija je trenutno čini mi se na najgoroj točki,a mene zanima ima li taj brak uopće budućnost i da li je bolje da odemo svato svojim putem?Ima li ikakve nade da bi trud koji bi eventualno uložili u sve to popravio stanje?Imamo dvoje djece i sređenu materijalnu i poslovnu situaciju.Hvala!

U astrologiji se rijetko viđaju konfiguracije kao što ih ima vaš suprug. To govori o osobi čiji ego je toliko jak i koncentracija te energije jednostavno je destruktivna u vašem odnosu. Na žalost niti vi na njega ne djelujete smirujuće i eto jedne teške kombinacije.

Suprug je uspio praktično urediti život da možete biti materijalno sigurni. Sa druge strane vaša snaga i dominacija nad njim njega su ''tjerale'' u ljubavne afere. Saturn u Djevici u kojoj on ima stelijum od čak 5 planeta doveo je do kulminacije krize. Nije samo komunikacija loša.

Ispod površine krije se niz vaših karakternih razlika. Što ćete učiniti prije svega zavisi od vas. Izbor koji god napravite svodi se na isto - nemate partnera onoliko koliko vam treba. Znači ako ostanete u braku morate se pomiriti na usamljenost u braku. Ako se raziđete ostaje vam jedna rezerviranost i sumnja, jedno nepovjerenje u partnerstvo. Sve navodi na to da će se u slijedećih godinu dana vaš brak vrlo obezvrijediti.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika