08.09.2009. / 12:22

Autor: Andrea Belin

Ana Bebić i Milica Majstorović u srpskim "Očajnim kućanicama"

Natjecateljice glazbenog showa "Operacija Trijumf" Milica Majstorović i Ana Bebić dobile su uloge u seriji "Žene sa Dedinja" koja se počela snimati prošle nedjelje

Ana BebićAna BebićČelni ljudi srpske produkcijske kuće Emotion očigledno su primijetili glumački talent u dvjema bivšim natjecateljicama showa "Operacija Trijumf" Milici Majstorović i Ani Bebić. Naime, mlade djevojke dobile su uloge u seriji "Žene sa Dedinja" koja se počela snimati prošle nedjelje.

"Milica će u seriji glumiti prateći vokal Draganu Mićanoviću koji tumači glavnu ulogu pop pjevača. Osim nje, u istoj ulozi će se naći i Ana Bebić", kazala je glasnogovornica produkcijske kuće Emotion, Marinela Kvapil.

Inače, "Žene sa Dedinja" predstavlja srpsku verziju popularne ABC-jeve serije "Očajne kućanice". Scenarij za seriju, koja se između ostalog snima i u vili glazbenika Gorana Bregovića, napisala je Biljana Maksić.

Radnja je smještena kao što i sam naslov govori, na Dedinju, a prati uistinu zanimljiv život četiri dobrostojeće supruge.

Vezane vijesti

Očajna kućanica ruši TV mrežu

Očajna kućanica ruši TV mrežu

U seriji "Kućanice" Edie Britt nije omiljena među svojim susjedama Lynette, Bree, Susan i Gabrielle, što i ne začuđuje jer im otima supruge i dečke i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika