09.09.2009. / 10:58

Autor: Anamarija Kronast

Izložba "Trag od srebra": Umjetnički nakit kroz ženske oči

U zagrebačkom muzeju Mimara radove su, na prodajnoj izložbi, izložile tri talentirane autorice: Dorit Herlinger iz Amerike, Keka Ilic iz Čilea, te priznata hrvatska umjetnica Eva Lumezi Šimatović

Dorit Herlinger iz Amerike, Zagrepčanka Eva Lumezi Šimatović i Keka Ilic  iz ČileaDorit Herlinger iz Amerike, Zagrepčanka Eva Lumezi Šimatović i Keka Ilic iz ČileaU sklopu kulturne manifestacije Tjedan Izraela 2009. sinoć je u atriju zagrebačkog muzeja Mimara svečano otvorena izložba umjetničkog nakita "Trag od srebra".

Radove su izložile tri talentirane autorice: Dorit Herlinger iz Amerike, Keka Ilic iz Čilea, te priznata hrvatska umjetnica Eva Lumezi Šimatović.

Izložbu je došao vidjeti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a među uzvanicima su se mogla prepoznati mnoga poznata lica: od balerine Irene Pasarić do bivše ministrice Ljilje Vokić.

Svi koji nisu stigli doći na otvorenje, izložbu mogu pogledati do 17. rujna, a posebna poslastica za sve žene jest što je izložba prodajnog karaktera pa sve ono što im se svidi mogu i kupiti. I pritom biti sigurne da niti jedna njihova prijateljica neće imati sličan nakit jer je riječ o unikatnim komadima.

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika