09.09.2009. / 12:36

Autor: Andrea Belin

Sienna Miller u vezi sa sestrinim bivšim dečkom

Par je viđen na teniskom meču na US Openu. Doduše, tenis ih nije previše interesirao jer su objektivi paparazza zabilježili da su se Sienna i George na tribinama cijelo vrijeme smijali i razmjenjivali nježnosti

Sienna MillerSienna MillerNakon prekida s glumcem Balthazarom Getttyem, britanska glumica i manekenka Sienna Miller ponovno ljubi. Naime, prelijepa Sienna viđena je u društvu DJ-a Slinky Wizarda kojemu je pravo ime George Barker.

Par je viđen na teniskom meču na US Openu.

Doduše, tenis ih nije previše interesirao jer su objektivi paparazza zabilježili da su se Sienna i George na tribinama cijelo vrijeme smijali i razmjenjivali nježnosti.

Par se upoznao ovo ljeto na Ibizi preko glumičine starije sestre Savannah koja je svojedobno bila u kratkoj vezi s Barkerom.

Kako se čini, Dj je u samo nekoliko tjedana uspio zaliječiti sve rane koje je dvadesetsedmogodišnjoj glumici nanio milijunaš Balthazar Getty.

Vezane vijesti

Andreja Ćupor: Zaljubljena sam u kolegu iz Splita

Andreja Ćupor: Zaljubljena sam u kolegu iz Splita

Bivša miss Hrvatske i ekonomistica, 28-godišnja Andreja Ćupor ponovno je zaljubljena. Sa svojim novim dečkom prošlog je tjedna fotografirana u šetnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika