05.09.2002. / 00:00

Autor: Sandra Milković

BOSNA I HERCEGOVINA

KLAN LIJANOVIĆ ULOŽIO SEDAM MILIJUNA KONVERTIBILNIH MARAKA U SVOJU POLITIČKU KAMPANJU

KLAN LIJANOVIĆ ULOŽIO SEDAM MILIJUNA KONVERTIBILNIH MARAKA U SVOJU POLITIČKU KAMPANJU

Obitelj Lijanović, vlasnik najveće mesne industrije u BiH i osnivač Narodne stranke Radom za boljitak, krenula je u dosad najveću predizbornu kampanju na prostoru BiH u koju je, prema neslužbenim procjenama, uloženo oko 7 milijuna konvertibilnih maraka.
Predizborne ankete, koje posljednjih mjesec dana provode domaće i inozemne agencije, najavljuju siguran ulazak Narodne stranke Radom za boljitak u federalni i nekoliko kantonalnih parlamenata, a predsjednik stranke Mladen Ivanković – Lijanović drugi je po popularnosti kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
Lijanovići su angažirali profesionalne timove iz Hrvatske te nekoliko domaćih stručnjaka za medijsku promidžbu. Znatno prije drugih stranaka krenuli su na predizbornu turneju po Sarajevu, Tuzli, Banjaluci. Zbog što veće nazočnosti na svojim skupovima angažirali su i neke od vodećih zvijezda iz Hrvatske i BiH ,između ostalih, Ivanu Banfić i Mišu Kovača.
Mediji tvrde da su Lijanovići unaprijed zakupili sav prostor za plakatiranje u Sarajevu i drugim većim gradovima.
Izbori će se održati u listopadu ove godine.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika