Objavljeno u Nacionalu br. 722, 2009-09-15

Autor: Gazeta

PRIPREMA KAMPANJE

Poziv upomoć: Josipović u izborni stožer zove Šimu Lučina

Početkom ovog tjedna na razgovor u Josipovićev izborni stožer, na petom katu Importanne galerije, pozvan je i bivši ministar unutarnjih poslova Šime Lučin koji se, kako ističu Nacionalovi izvori, odazvao iako su postojale procjene da će glatko odbiti Josipovićevu molbu za angažmanom

IVO JOSIPOVIĆ, predsjednički
kandidat SDP-aIVO JOSIPOVIĆ, predsjednički kandidat SDP-aPotaknut rastom izbornog rejtinga svog protukandidata Nadana Vidoševića, predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović odlučio se ozbiljnije posvetiti radu na svojoj kampanji. Jedan od najnovih poteza tako je bio kontaktiranje mnogih starih SDP-ovih kadrova koji se dosad nisu aktivnije uključili u pripremu predizborne kampanje.

Početkom ovog tjedna na razgovor u Josipovićev izborni stožer, na petom katu Importanne galerije, pozvan je i bivši ministar unutarnjih poslova Šime Lučin koji se, kako ističu Nacionalovi izvori, odazvao iako su postojale procjene da će glatko odbiti Josipovićevu molbu za angažmanom. Koja će biti konkretna Lučinova uloga u pripremi Josipovićeve kampanje zasad nije poznato. Kako doznajemo, detalji Lučinova angažmana trebali bi biti dogovoreni ovaj tjedan.

Slične pozive navodno su dobili i neki drugi članovi SDP-a, za koje se još ne zna hoće li se uključiti u kampanju za Josipovića. (P. C.)

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 16.09.09. 10:00

Bandic ili Primorac


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika