Objavljeno u Nacionalu br. 722, 2009-09-15

Autor: Berislav Jelinić

Koji mu je Kruljac: Nova birtijaška tučnjava šefa kopnene vojske

Očevici incidenta u zagrebačkom klubu Nec tvrde da je jedan od prijatelja generala MLadena Kruljca razbio nos poslovođi lokala

MLADEN KRULJAC u zagrebačkom noćnom klubu sa svojim je prijateljima izazvao incidentMLADEN KRULJAC u zagrebačkom noćnom klubu sa svojim je prijateljima izazvao incidentGeneral pukovnik Mladen Kruljac, aktualni zapovjednik Kopnene vojske Oružanih snaga Republike Hrvatske, sudjelovao je prošlog tjedna, u noći s ponedjeljka na utorak, u još jednom incidentu.

Kruljac se u ranim jutarnjim satima u prošli utorak došao opustiti u noćni klub Nec u Zagrebu. Bio je u društvu s dvojicom prijatelja, a iznenada je oko njih nastao pravi metež. Očevici tih zbivanja tvrde da je jedan od Kruljčevih prijatelja razbio nos poslovođi lokala, a ostale su goste sva trojica provocirali i psovali.

Jedan od posjetitelja lokala, iziritiran njihovim nasilničkim ponašanjem, prišao im je i rekao Kruljcu da bi ga zbog takvog ponašanja trebalo biti sramota. Potom ga je jedan od Kruljčevih prijatelja pokušao napasti.

Nedugo potom ispred lokala su se pojavila čak četiri policijska vozila. Međutim, policija nije znala što bi napravila. Nisu prekinuli program kluba, niti su o incidentu informirali vojnu policiju koja je ovlaštena privoditi vojne osobe ako sudjeluju u nedoličnom ponašanju.

Kasnije se iz krugova bliskih generalu Kruljcu moglo čuti da je do incidenta došlo zato što je netko Kruljcu rekao da ga je u tom noćnom klubu netko snimio fotoaparatom. Sutradan se Kruljac došao ispričati vlasniku lokala. Kruljcu to nije bio prvi incident u kojem je sudjelovao. Njegovu naglu narav i nepristojnost najbolje poznaju njegovi sugrađani iz Slavonskog Broda, gdje je u više navrata u noćnim klubovima i kafićima sudjelovao u zastrašivanjima, prijetio raznim gostima, a nekima od njih i gurao pištolj u usta.

Vezane vijesti

Dodik bi izbacio SDA iz vlasti

Dodik bi izbacio SDA iz vlasti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u petak kako bi Stranku demokratske akcije (SDA) trebalo "izbaciti" iz koalicije koja je na… Više

Komentari

registracija
8/7/09

hitro5, 15.09.09. 12:57

onda kad napravi pi....ju kao i Korade, nitko neče biti kriv. Mesiću sve si te naravi i incidente znao i prije pa mi nije jasno kao laiku, zašto je imenovan za načelnika KV ? Valjda netko zna tj. postoji razlog


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika