15.09.2009. / 12:48

Autor: Anamarija Kronast

Katie Price: Čovjek koji me silovao je jako poznat muškarac

Britanskim je novinarima starleta kazala kako je riječ o poznatom muškarcu, te da je njezin bivši suprug Peter Andre znao o kome je riječ, no nikada nije učinio ništa

Katie PriceKatie PriceStarleta Katie Price, umjetničkog imena Jordan, nedavno je priznala da je u mladim danima bila nekoliko puta silovana, a sada je odlučila otkriti još nekoliko detalja.

Naime, britanskim je novinarima kazala kako je riječ o poznatom muškarcu te da je njezin bivši suprug Peter Andre znao o kome je riječ, no nikada nije učinio ništa.

Majka troje djece novinarima je kazala: "Silovao me jako poznat muškarac i Peter je znao o kome je riječ. Doduše, u vrijeme kada se to dogodilo mi nismo bili u braku, ali je cijela moja obitelj znala za slučaj.".

Na pitanje kako to da Peter Ande tvrdi da o tome nema pojma, Jordan nije znala odgovoriti, ali je rekla da je njezin bivši postao jako čudan i okrutan. Osobito otkako su se rastali.

Vezane vijesti

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, pod istragom je francuske policije zbog navodne upletenosti u lanac… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 15.09.09. 13:04

e moj berluskoni :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika