15.09.2009. / 16:03

Autor: Andrea Belin

Rat izdavača oko prava na roman o životu Michaela Jacksona

Izdavači u New Yorku bore za prava nad tajnim romanom kralja popa kojeg je navodno pokojni pjevač napisao. Prema nekim tvrdnjama Jackson je u toj knjizi otkrio svoje najskrivenije tajne, životne uspjehe i neuspjehe

Michael JacksonMichael JacksonFilmić o kralju popa Michaelu Jacksonu koji je ovih dana procurio u javnost napokon je razotkrio da je preminuli kralj popa za života bio svjestan svoje teške ovisnosti o lijekovima.

Naime, u spomenutom videu Michael razgovara s odvjetnikom kojeg je angažirao kada ga je bivši menadžer Dieter Wiesner tužio za prevaru. Između ostalog Michael govori o uzimanju lijekova protiv boli, ali ponešto je kazao i o tabletama koje je koristio u druge svrhe. Priznao je da je i pod utjecajem droge potpisao ugovor s Wiesnerom koji ga tuži za prevaru.

Međutim, osim spomenutog filmića u kojem Michael priznaje svoju ovisnost, njegovi obožavatelji moći će od 28. listopada ove godine pogledati i posljednji Jacksonov visoko kvalitetan film u kojem su predočene posljednje pripreme iz Stapless Centra u Los Angelesu za njegove, na žalost, nikad održane koncerte u Londonu.

Osim toga, posljednjih dana pojavile su se glasine kako se izdavači u New Yorku bore za prava nad tajnim romanom kralja popa kojeg je navodno pokojni pjevač napisao. Prema nekim tvrdnjama Jackson je u toj knjizi otkrio svoje najskrivenije tajne, životne uspjehe i neuspjehe, a sam je uz pomoć stručnjaka osmislio likove i radnju.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika