16.09.2009. / 10:40

Autor: Andrea Belin

Supruga Ivice Olića mužu za rođendan poklonila nastup Halida Bešlića

Pjevač je zabavljao goste na proslavi nogometaševog tridesetog rođendana koji je s prijateljima, među kojima su bili Danijel Pranjić i Sergej Barbarez, slavio u jednom restoranu u središtu Munchena

Ivica OlićIvica OlićPjevačka legenda Halid Bešlić napokon je pokazao da se uistinu oporavio od teške prometne nesreće koja mu se dogodila u ožujku ove godine te da je spreman vratiti se na glazbenu scenu.

Halid je, naime u nedjelju na nagovor supruge nogometaša Ivice Olića zabavljao goste na njegovom tridesetom rođendanu koji je s isto toliko prijatelja među kojima su bili Danijel Pranjić i Sergej Barbarez, slavio u jednom restoranu u središtu Munchena.

Halid je inače Olićev omiljeni pjevač, a kada je ulazeći u restoran zapjevao hit "Prvi poljubac", nogometnom reprezentativcu su od šoka i sreće potekle suze.

Halid je Oliću bio najljepši rođendanski dar. To mu je iznenađenje priredila supruga Natali koja, naravno, dobro zna kako je upravo on omiljeni pjevač njezina muža.

"Gospođa Natali nazvala me još početkom rujna, sve smo dogovorili i držali u tajnosti", kazao je Bešlićev sin Dino za Jutarnji list.

Bešlić je pjevao otprilike dva sata, a nakon nastupa ostao se zabavljati do rano jutarnjih sati.
Inače, Halid će 23. listopada nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 26.09.09. 18:43

dobro mu zarađuje nžena


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika