18.09.2009. / 11:52

Autor: Anamarija Kronast

Katherine Heigl usvojila djevojčicu iz Koreje

Proces posvajanja glumica i njezin suprug Josh Kelley pokrenuli su još prije šest mjeseci, tek ovaj tjedan djevojčica je konačno došla u njihov dom

Katherine Heigl sa svojom bebomKatherine Heigl sa svojom bebomAmerička glumica Katherine Heigl i njezin suprug Josh Kelley usvojili su desetomjesečnu djevojčicu iz Koreje kojoj su nadjenuli ime Naleigh. Proces posvajanja pokrenuli su još prije šest mjeseci, tek ovaj tjedan djevojčica je konačno došla u njihov dom.

No i prije njezinog dolaska par je uredio dječju sobu u kojoj je sve u ružičastim tonovima te su svojoj malenoj kupili mnogo lijepe odjeće i igračaka.

S obzirom da je Katherine svojedobno priznala da ima psihičkih problema, vjerujemo da će ju dolazak prinove zaista usrećiti i izmamiti osmijeh na lice, a sada sa sigurnošću možemo tvrditi da je majčinstvo jedan od razloga zašto je Hegl napustila seriju "Uvod u anatomiju".

Inače, supružnici su uplovili u bračnu luku prije dvije godine na privatnoj ceremoniji u Deer Valleyu u Utahu. Premda mnogi zli jezici nisu predviđali dugotrajan brak pokazalo se da ipak nisu bili u pravu jer, kako kaže sama glumica, Josh još uvijek ispunjava sve njezine želje.

Vezane vijesti

U Afganistanu poginula djevojčica koja je nosila eksploziv

U Afganistanu poginula djevojčica koja je nosila eksploziv

Osmogodišnja Afganistanka poginula je u nedjelju u eksploziji torbe pune eksploziva koju su joj dali talibanski pobunjenici, objavila je vlada.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika