21.09.2009. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Poboljšanje financija

Rođena sam u Đakovu, 18.06.1946. u 7 I 30 sati. Možete li mi reći kada mogu očekivati značajniji napredak u financijskom smislu? U teškoj sam krizi ali imam jednu nekretninu koju već duže vrijeme prodajem a čekam i rješenje ostavine iz inozemstva. Možete li mi reći kada mogu očekivati realizaciju prodaje i ostavine i da li će to donekle riješiti moje probleme?


Nekretninu koju već duže vrijeme prodajete možete brzo prodati, ali ne za odgovarajući iznos. Za dobiti pravu cijenu morate čekati još najmanje godinu dana. Ako to možete onda čekajte. Niti rješavanje ostavine neće ići tako brzo jer se pojavljuju okolnosti koje je i osporavaju pa time usporavaju. Tek u travnju 2011 ostavina u inozemstvu će se riješiti do kraja. Financije će vam biti loše sve dok se ne odlučite prekinuti žrtvovati se za druge. Morate više cijeniti sebe i živjeti za sebe. Nema potrebe dokazivati se obitelji.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika