28.09.2009. / 08:00

Autor: Nacionalova redakcija

Zašto sladokusci uvijek biraju Goldkenn

Svim ljubiteljima vrhunske čokolade odnedavno se pružila mogućnost uživanja u visoko kvalitetnim čokoladama švicarskog proizvođača Goldkenna

Ukusne zlatne polugeUkusne zlatne polugeGoldkenn je razvio jedinstvenu premium pralinu u originalnom pakiranju: zlatne poluge.
U svakoj zlatnoj poluzi nalaze se male pločice koji će ljubitelji čokolade zasigurno zavoljeti te isto tako moći izabrati između mliječne i tamne čokolade.

U originalnom receptu ovih čokolada miješa se najbolja švicarska mliječna čokolada ili tamna čokolada sa pažljivo rezanim lješnjacima i bademima.

Uz zlatne poluge svakako morate probati i čokoladne cigare koje Vam nudimo u 2 različita okusa: Classico; punjenje sa čokoladnom i kremom od badema i lješnjaka ili Fortissimo; punjenje sa tamnom čokoladom.
Svaka od navedenih čokolada napravljena je jedinstvenim procesom pečenja tankih premium hrskavih biskvita i napunjena sa božanstvenom švicarskom čokoladom.

Goldkenn liquer collection nudi jedinstvenu priliku za uživanjem u najfinijoj mliječnoj švicarskoj čokoladi koja sadrži 8% alkohola.

Alkoholno punjenje napravljeno je isključivo od najskupocjenijih alkoholnih pića: Grand Mariner Cordon Rouge, Remy Martine Fine Champagne Cognac, Jack Daniel ̀s i Saint James Rum.
Pakiranje Goldkenn liquer čokolada savršen je poklon za sve sladokusce koji žele razveselitti nepce jedinstvenom švicarskom čokoladom i svjetski poznatim okusima.

Goldkenn proizvode potražite u prodavaonicama DELIICIJE, Teslina 7, Importanne centar , B.Bušića 7 u Zagrebu, Splitu Obala hrvatskog narodnog preporoda 7, Morpurgova poljana bb , te Varaždinu A.K.Miošića 2.

Vezane vijesti

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Kompanija Mars, jedan od vodećih svjetskih proizvođača čokolade objavljuje da je u samo tri godine postigao značajan napredak u ispunjavanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika