27.09.2009. / 14:06

Autor: Totalsport

Suicidalni Gascoigne popio 40 piva

Bol koju osjeća nakon smrti “drugog oca” Sir Bobbyja Robsona i patnju koju proživljava uslijed bolesti (rak) majke, natjerala je Paula Gascoignea na nastavak uništavanja svojeg života...

Paul GascoignePaul GascoigneČak šest piva u dvadesetak minuta popila je 42-godišnja engleska nogometna legenda, te čak četrdeset u 13 sati koliko je trajala njegova pijanka započeta u 11 sati u jednom londonskom hotelu.

S potvrđenim suicidalnim namjerama od kojih se već liječio, Gascoigne je ispisao novo poglavlje u životu koji će, kazuje njegova 20-godišnja prijateljica Jade Freeman, nastavi li se tako ponašati, uskoro biti okončan.

Tijekom pijanke Gazza joj je putem mobitela poslao dvadesetak sms-poruka u kojima kazuje da se želi vratiti u englesku nogometnu reprezentaciju.

- On živi na nekom drugom planetu. Bez rehabilitacije će umrijeti za 18 mjeseci. Njegovo će se tijelo uskoro predati - kazala je Freeman, koja je s Gascoigneom bila u hotelskoj sobi oko 11 sati ujutro kada je bivši nogometaš započeo konzumaciju piva.

- Pustio je da svira Phil Collins i rekao mi da ga on uvijek podsjeti na Bobbyja koji mu je bio poput oca. Rasplakao se i kazao da ima osjećaj da ga svi napuštaju. Tada je u samo dvadesetak minuta ispio šest piva, kao da su voda. Rekla sam mu da uspori, a on mi je odgovorio da nije važno, da ionako želi umrijeti, jer kada mu umre majka on će ostati sam - dodala je Jade, na čijim ramenima posljednjih šest mjeseci Gascoigne plače.

- Bio je paraliziran. On je divan čovjek, no misija mu je - ubiti se. Mislim da će u tome i uspijeti - zaključila je Freemen.


Vezane vijesti

Gascoigne ne pije godinu dana

Gascoigne ne pije godinu dana

U četvrtak se u Velikoj Britaniji u prodaji našla biografija velikoga engleskog nogometaša Paula Gascoignea pod nazivom Glorius... Danas 44-godišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika