28.09.2009. / 11:13

Autor: Andrea Belin

10 sigurnih znakova da ćete uskoro biti prevareni

Kažu da žena zadnja sazna, no možda je bliže istini reći da si je ona posljednja u stanju priznati kako dijeli supruga s nekom drugom ženom. No, ako mislite da vam intuicija nije jača strana, provjerite na koje sve načine možete saznati je li vam muž vjeran

Neki znakovi odaju preljubnikaNeki znakovi odaju preljubnikaStatistike pokazuju da većina muškaraca bez obzira koliko se kunu na vjernost, kad tad prevare svoju suprugu ili djevojku s kojom su u vezi. Ukoliko vaša bolja polovica u posljednje vrijeme širi poznanstva, ne prestaje govoriti o seksu ili se često druži s pripadnicama nježnijeg spola, on je korak do preljuba. Saznate još nekoliko signala koji vas upozoravaju da partner nije zadovoljan u vezi te da je pitanje vremena kada će utjehu potražiti u tuđoj postelji!

1. Upoznavanje novih ljudi
Ukoliko vaša bolja polovica često izlazi, prikuplja nove brojeve telefona i druži se s pripadnicama ljepšeg spola, velike su šanse da će s jednom od njih uskoro završiti i u krevetu. Teško da ćete ga spriječiti u tome ako se već duže vrijeme ne trudite zadovoljiti njegove seksualne potrebe.

2. Želja za promjenom
Kada vaša bolja polovica počne tražiti novu tajnicu, željan je promjena. To ne znači da želi novu vezu, ali potajno priželjkuje seksualnu avanturu.

3. Potraga za uzbuđenjem
Ako partner nakon radnog vremena često ostaje s kolegama s posla, a i kad dođe kući uglavnom lista porno časopise, možete biti sigurni da nije zadovoljan u vezi, naročito što se tiče seksa.

4. Opravdava preljub
Česti razgovori o preljubima naslućuju samo jedno. Kada vaša bolja polovica počinje opravdavati zabavu izvan bračne postelje, velika je vjerojatnost da vas je prevario ili će to učiniti u skoroj budućnosti.

5. Stalno razmišlja o seksu
Kada se muškarac počne ponašati kao da je u pubertetu, može vam biti jasno da ga dovoljno ne uzbuđujete. Ako ne želite biti prevareni, savjetujemo iskreni razgovor.

6. Ne želi se s vama pojavljivati u javnosti
Ukoliko vas nikada nije poveo sa sobom na zabavu s poslovnim partnerima, a ne možete se sjetiti ni zadnjeg izlaska u dvoje, ili je već spavao s drugom ženom ili je prevara uistinu jako blizu.

7. Druženje s drugim ženama
Kod drugih žena, muškarci traže rame za plakanje jer smatraju da one, za razliku od njihove bolje polovice, razumiju sve njihove probleme.

8. Krši svoje moralne principe
Prevara je za njega bila nešto najgore što se može učiniti voljenoj osobi, a odjednom o takvim stvarima ima pozitivno mišljenje? Popuštajući u svojim moralnim principima vaš partner se nada da ćete imati više razumijevanja za njegovu zabavu izvan braka.

9. Osjeća se sputano
Česta prebacivanja da muškarac nema svoju slobodu te da mu treba više vremena i prostora za sebe ukazuju da nije zadovoljan trenutačnom ljubavnom situacijom. Ili razmišlja o prekidu ili će vas uskoro zamijeniti nekom drugom ženom.

10. Uvijek ima alibi
Muškarac koji će uskoro prevariti svoju ženu ne izlazi iz kuće bez dobrog alibija. Možda vas još nije prevario, ali za svaki slučaj priprema teren.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika