28.09.2009. / 11:33

Autor: Totalsport

Party dobrodošlice za Shaquillea O'Neala u Clevelandu

Cleveland Cavaliersi priredili su tulum dobrodošlice svom velikom pojačanju, 216 centimetara visokom i skoro 150 kg teškom košarkašu Shaquilleu O'Nealu (37)...

Shaquille O'NealShaquille O'NealZabava je organizirana u Barley Houseu u četvrti Warehouse u Clevelandu, a na njoj su se okupili brojni navijači, kao i slavne ličnosti, te igrači Cavaliersa.

Zvijezda večeri, Shaq, zakasnio je na vlastitu zabavu pojavivši se tek oko 23.15h, nakon čega je krenulo navijanje i škljocanje fotoaparata.

O'Nealovi prvi dojmovi o Clevelandu su dobri:

- Ovo je lijep grad. Zabava je ovdje, sve je ovdje. Brownsi (momčad američkog nogometa) su ovdje, LeBron (James) je ovdje i sada sam i ja tu.

Cleveland je u osnovnom dijelu prošle sezone ostvario najbolji omjer pobjeda i poraza (66-16), a posebno su impresivni bili na domaćem parketu gdje su uz 39 pobjeda pretrpjeli samo dva poraza. Ipak, poraženi su u finalu Istočne konferencije od Orlando Magica s ukupnih 4-2, te je tako san o prvom naslovu prvaka za LeBrona Jamesa ostao nedosanjan. S O'Nealom, centrom s 15 All-Star nastupa i četiri prstena prvaka, u Clevelandu se nadaju da mogu do naslova, prvoga u velikim sportovima (košarka, bejzbol, američki nogomet) koji u gradu čekaju od 1964.

- Došao sam u prokleto dobru momčad i samo je nebo granica za nas – dodao je O'Neal, koji će sa suigračima započeti trening-kamp već danas (ponedjeljak).

Prije dolaska O'Neala na zabavu, crvenim su tepihom prodefilirale zvijezde poput bivšeg quarterbacka (dodavača) Brownsa Berniea Kosara, boksačkog prvaka Kellyja Pavlika, gimnastičarke i osvajačice zlatne olimpijske medalje iz Atlante Dominique Moceanu, te brojnih drugih.

“Kralj James” nije se pojavio na partyju, ali su novi Shaqovi suigrači Mo Williams i Anderson Varejao družili s njim do jutra.

- Bit će ovo sjajna, zabavna sezona. Imamo LeBrona, imamo Shaqa, što nam više treba? - pitao se Williams.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika