28.09.2009. / 11:38

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Nepopularni potezi ministra Karamarka i moguća seks afera

Ministar unutarnjih poslova morati će poduzeti nepopularne poteze. Ne treba nas začuditi inicident ili seksualna afera u tom ministarstvu, tvrdi naša astrologinja u svojoj tjednoj prognozi

Anđelka SubašićAnđelka SubašićKako Merkur prividno ''ubrzava'' tako će se komunikacija normalizirati, prometne gužve će se smanjiti i tehnički problemi otklanjati. Mnoge nejasne izjave dobiti će svoja pojašnjenja. Okrećemo se više tekućim i novim problemima.

Ovoga tjedna uslijediti će različita pojašnjenja izjava i postupaka javnih osoba. Nadajmo se da ćemo slušati i čitati isprike za počinjene pogreške i postupke.

Prevladava više skromnosti, a atmosfera je nekako pomirbena.
Udruživati će se ljudi i grupe istih ili sličnih interesa, stavova i svjetonazora.
U području medicine, biokemije objaviti će se znanstvena otkrića koja će vratiti optimizam i vjeru mnogim skupinama.

Timski sportovi, vodeni i zimski sportovi isticati će se sa lijepim uspjesima. Posebno se to odnosi na neke manje nacije, koje nemaju ekonomsku moć.

U Hrvatskoj su pojačane vanjskopolitičke aktivnosti. Slijedi zaokret u suđenju generalima. Moglo bi nas iznenaditi privođenje ili hapšenje nekih istaknutih pojedinaca.

Ministarstvo gospodarstva morati će postrožiti disciplinu i promišljenost u svojim postupcima i odnosima prema brodogradnji i korporacijama od strateškog društvenog značenja.

Ministar unutarnjih poslova morati će poduzeti nepopularne poteze. Ne treba nas začuditi inicident ili seksualna afera u tom ministarstvu.

Svijet će se ovaj tjedan boriti sa prirodom (poplave). Političko približavanje i udruživanje protiv potencijalne globalne opasnosti i prijetnje miru spojiti će do sada nespojive političke suprotnosti.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika