28.09.2009. / 12:16

Autor: Andrea Belin

Potvrđeno: Madonna se udaje za 30 godina mlađeg Jesusa

Vijest o tome da će pjevačica uistinu uskoro uploviti u bračnu luku ovih je dana potvrdio i njezin dugogodišnji prijatelj, biograf John Randy Taraborrelli

Madonna I Jesus u vezi su od početka ove godineMadonna I Jesus u vezi su od početka ove godineDa se kraljica popa Madonna planira udati za trideset godina mlađeg brazilskog manekena Jesusa Luza kuloarima se šuška već mjesecima, međutim da će pjevačica uistinu uskoro uploviti u bračnu luku ovih je dana potvrdio i njezin dugogodišnji prijatelj, biograf John Randy Taraborrelli.

"Pop kraljica se s Jesusom zabavlja već devet mjeseci i po svemu sudeći par će se vjenčati pred kraj ove godine", kazao je Taraborrelli i dodao kako pjevačica želi raskošnu ceremoniju jer ima lijepe uspomene na prethodna dva vjenčanja.

Kako tvrdi Taraborrelli, brazilski maneken poštuje svoju partnericu, a naročito zbog toga što je od Madonne imao priliku puno toga naučiti. Oduševljen je i načinom kako pjevačica usklađuje privatni život i karijeru. Nadalje, dodaje biograf, i u krevetu se budući supružnici razumiju u potpunosti.

Doduše, Jesus se složio da je pjevačica pomalo egocentrična, ali mu taj dio njezine osobnosti očigledno ne smeta.

Inače, par se upoznao početkom ove godine na snimanju u Rio de Janeiru i od tada su se počeli intenzivno družiti. Madonna se dosad dva puta udavala, prvo je to učinila s glumcem Seanom Pennom, a drugi put s režiserom Guyem Ritchijem.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika