28.09.2009. / 15:26

Autor: Andrea Belin

Jude Law poput Gorana Višnjića: Ne želim vidjeti kćer Sophie

Nakon što mu je ljubavnica Samantha rekla da je trudna, Jude je kazao kako će financijski potpomagati djevojčicu te da će sudjelovati u njezinom odgoju. Ipak, sada traži DNK test

Jude LawJude LawPremda je svojedobno tvrdio da će bivšoj ljubavnici pomagati u odgoju njihove zajedničke kćeri Sophie, tridesetšestogodišnji britanski glumac Jude Law zatražio je DNK test kako bi bio potpuno siguran da je djevojčica, rođena prošloga tjedna, uistinu njegova kći.

Ukoliko test pokaže da je on otac djevojčice, preuzeti će obveze prema djetetu.

"Jude je i dalje vrlo oprezan prema Samanthi i Sophiji. Dok ne bude sto posto siguran da je ona njegova kćer, komunicira samo preko odvjetnika. Ako je on otac, preuzet će svoje obveze prema djetetu", kazao je neimenovani izvor blizak glumcu.

Podsjetimo, dvadesetčetverogodišnja majka djevojčice, manekenka Samantha Burke i glumac imali su aferu prošle godine dok je on snimao "Sherlocka Holmesa" u New Yorku.

Nakon što mu je Samantha pripčila da je trudna, Jude je kazao kako će financijski potpomagati Sophie te da će sudjelovati u njezinom odgoju.
Inače, Laweu je Sophie četvrto dijete. Troje djece rodila mu je bivša supruga Sadie Frost.

Vezane vijesti

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Policija je kazneno prijavila dvoje Poljaka koji su na Krku 45 minuta ostavili dijete zatvoreno u automobilu na velikoj vrućini, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika