28.09.2009. / 15:50

Autor: Ivica Medo

Cristiano Ronaldo kupio Lamborghini za 300.000 eura

Njaskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo u Madridu je kupio 300.000 eura vrijedan Lamborghini Gallardo LP560-4

Lamborghini Gallardo LP560-4Lamborghini Gallardo LP560-4Nakon što je nedavno iznajmio luksuznu kuću s pet spavaćih soba uz mjesečnu najamninu od 12.000 eura, 24-godišnja zvijezda Real Madrida počastila se novim Lamborghinijem, kakav je vozio njegov bivši kolega u Manchester Unitedu Wayne Rooney. No njegov model je bio za trećinu jeftiniji od Ronaldova koji nije štedio na dodatnoj opremi i kubikaži.

Cristiano Ronaldo i Nereida Gallardo dok su bili u veziCristiano Ronaldo i Nereida Gallardo dok su bili u veziPoznato je da Ronaldo voli brze automobile, a u siječnju ove godine imao je tešku prometnu nesreću u Manchesteru kada je u potpunosti uništio svoj Ferrari, no na sreću nije pretrpio ozbiljnije tjelesne ozljede.

Ne zna se je li jedan od razloga kupovine Lamborghinija i taj što se taj model zove kao i njegova bivša djevojka Nereida Gallardo, s kojom je u posljednje vrijeme imao nekoliko "bliskih sudara" u madridskim diskotekama. Nereida ne propušta priliku da ga ocrni u španjolskim medijima, a nedavno je izjavila kako nije tako dobar u krevetu kako se priča i da mu nedostaje poprilično centimetara kako bi popunio "surlu" na omiljenom donjem rublju.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika